‌کفیر دارای خواص درمانی زیادی است که درمان بیماری های گوارشی، فشار خون، اسهال و ضدعفونی کردن محیط روده از آن جمله است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، این ماده غذایی سرشار از ویتامین های گروه( B )مانند نیاسین، پیرودوکسین واسید فولیک است که به 2 روش سنتی و صنعتی تولید می شود که در روش سنتی با اضافه کردن مستقیم دانه های کفیر به مقدار 2 تا 10 درصد به شیری که پاستوریزه شده و تا دمای 20 تا 25 درجه سانتی گراد خنک شده، صورت می گیرد.

بعدا از گذشت زمان تخمیر(تقریبا 24 ساعت)، دانه ها به وسیله صافی جدا شده و کفیر آماده استفاده قرار می گیرد.

گفتنی است: در روش سنتی تولید کفیر، زمان ماندگاری آن کمتر از سه روز است و دراین روش به دلیل مراحل متعدد تولید و حجم کم آن، خطر آلودگی وجود دارد که علاوه بر این، دانه های مخمر غیرقابل کنترل بوده و فشار قوی گاز دی اکسید کربن نیز می تواند منجر به انفجار شود.

کفیر شبیه به گلم کلم بوده و هر دانه سه تا 30 میلی متر قطر دارد، خوشه های آن از میکروارگانیسم ها هستند که به وسیله یک شبکه پلی ساکاریدی کنار هم قرارمی گیرند.

شبکه دانه های کفیراز یک کمپلکس 13درصد، پروتئین 24درصد پلی ساکاریدی به علاوه سلول های متفرقه تشکیل شده که عمده پلی ساکاریدهای آن محلول در آب بوده و به آن کفیران می گویند./س
برچسب ها: کفیر ، تاثیر ، پوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.