سویا با دارا بودن فیبر و پروتئین فراوان ، تاثیر خوبی بر کاهش کلسترول خون دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان : بر اساس یافته های محققان و پزشکان سویا به خاطر داشتن پروتئین فراوان، اسید های آمینه، کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم ، روی و ویتامین های گروههای B خواص غذایی و درمانی بسیاری دارد و علاوه بر تاثیر مثبت در قلب و عروق ، در حفظ سلامتی استخوان ها و ایمنی بدن اثر بخش است.

سویا که امروزه به صورت تنقلات و سس در وعده های غذایی مصارف فراوانی دارد به دلیل دارا بودن فیبر و پروتئین زیاد تاثیر مفیدی بر قلب می گذارد.

با توجه به در پیش بودن شب یلدا و مصرف تنقلات میان مردم ، توصیه می شود هموطنان حتما در تنقلات مصرفی خود به ویژه شب یلدا این دانه روغنی پر خاصیت را نیز جای دهند ./ ع

برچسب ها: سویا ، دانه ، روغنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.