یکی از کارشناسان تغذیه در خصوص خواص غذایی شلغم گفت: یکی از محصولاتی که در فصل زمستان برای درمان سرماخوردگی استفاده می‌شود، شلغم است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ فصل زمستان از فصول سرد سال است و اغلب در این فصل بیماری‌های عفونی چون سرماخوردگی و آنفلوآنزا شیوع دارند از این‌رو آشنایی با میوه‌ها و گیاهان دارویی در این فصل می‌تواند سدی در برابر این بیماری‌ها باشد.
 
یکی از کارشناسان تغذیه در خصوص خواص غذایی شلغم گفت: یکی از محصولاتی که در فصل زمستان برای درمان سرماخوردگی استفاده می‌شود، شلغم است.
 
یاری افزود: شلغم میوه‌ی ریشه‌ایست که در عمق خاک رشد و نمو می‌کند و یک ماده غذایی ارزشمند در جلوگیری از عفونت و درمان عفونت‌های دستگاه گوارش است.
 
وی یادآور شد: شلغم حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث و آ است که ایمنی بدن را در مقابل بیماری‌های عفونی افزایش می‌یابد و آنتی‌اکسیدهای بالای درون این محصول بدن را در مقابل سرطان مصون می‌کند هم‌چنین یک ماده شیمیایی بسیار فرار در محصول وجو دارد که به‌مانند آنتی‌بیوتیک عمل و قسمت‌های عفونی بدن را درمان می‌کند، بهترین حالت مصرف این میوه، مصرف آن به صورت پخته است.
 
منبع : ایسنا
برچسب ها: شلغم ، سرطان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.