به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ گوهریان محقق ایرانی با بیان اینکه با جایگزینی گیاه استویا به جای شکر در مواد خوراکی شیرین، بیماران دیابتی هم میتوانند از این خوراکیها استفاده کنند، گفت: استویا یک گیاه با برگهای شیرین است که در برزیل یافت میشود، این گیاه تا چند سال گذشته در ایران وجود نداشت ولی آن را وارد کشور کردیم و درحال حاضر تکثیر آن به صورت انبوه از طریق کشت بافت صورت میگیرد.
وی افزود: با ارائه طرحی شکر مواد خوراکی شیرین را حذف کردیم و به جای آن از گیاه استویا استفاده شده تا قند موجود در آن برای افراد دیابتی ضرر نداشته باشد.
گوهریان ادامه داد: در حال حاضر این طرح بر روی پشمک، سوهان و گز انجام شده و در حال تولید انبوه است.
مجری این طرح اظهار داشت: با حذف شکر از مواد خوراکی شیرین و افزودن استویا به جای آن، طعم این مواد نیز تغییر خاصی نمیکند.
وی گفت: شیرینی این گیاه 100 درصد طبیعی و 250 تا 300 برابر شیرینتر از شکر است، این ماده کالری ندارد و بدون ضرر برای دندانها و مناسب برای بیماران دیابتی است.