شهرستان نور با تولید سالانه بیش از شش هزار تن گوشت قرمز و شیر چهارمین تولید کننده محصولات دامی در مازندران است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : این شهرستان با داشتن بیش از 185 هزار رأس انواع دام رتبه چهارم تولید گوشت و شیر در میان شهرستان‌های استان را دارد.

سالاریان افزود : بیش از 90 درصد واحدهای دامی در بخش بلده از توابع این شهرستان مستقر و فعال هستند که در مجموع با وجود 180 هزار رأس دام قطب تولید منطقه و استان به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد : با افتتاح دو واحد دامی در دهه مبارکه فجر امسال تولیدات گوشت قرمز و مواد لبنی در شهرستان افزایش یافته و سالانه به بیش از شش هزار تن تولید می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی نور با اشاره به تعداد واحدهای دامی بزرگ و کوچک روستایی اعم از واحدهای گاو شیری و پرواربندی گفت : 595 واحد سنتی و نیمه صنعتی و 22 واحد صنعتی در شهرستان فعال است و علاوه بر آمار اشاره شده بسیاری از خانوارهای روستایی بخش بلده در کنار کار کشاورزی برای رفع نیاز شیر و دیگر مواد لبنی و حتی گوشت قرمز خانوار خود گاو و گوسفند به صورت محدود نگهداری می‌کنند. /ب


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.