به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران به نقل از وب ام دی احساس سرزنش، اضطراب و استرسی که با خوردن اسفناج به سراغ ما می آید ناشی از آنزیم هایی است که در برگ و ساقه ی این گیاه وجود دارد.
بررسی ها نشان می دهند؛ اسفناج با اینکه روی رفتار و خلق و خو تا حدودی تاثیر می گذارد اما مزایای آن بر معایبش غلبه می کند و نخوردن آن عوارض جبران ناپذیری را به وجود می آورد.
اسفناج گیاهی بومی است که در اغلب کشورهای دنیا رشد می کند و تقریبا در هر نقطه ای از دنیا می توان این گیاه را یافت.
اسفناج سرشار از لوتئین و گرانتین است که این کاروتنوئیدها از بین برنده مولکول های بی ثباتی به نام رادیکال آزاد هستند.
مطالعات نشان داده است که اسفناج ها با برخی سرطان مانند مری، معده و روده مبارزه می کنند اما در برخی از موارد هم باعث تخریب آثار روحی و روانی ما می شود.
نتایجات نشان می دهند؛ اسفناج اگر خام مصرف شوند اثر کم تری روی روان ما دارند زیرا اسفناج ها در صورت پخته شدن برای طب های سرد زیاد نباید مورد استفاده قرار بگیرند.
اسفناج باعث سریع هضم شدن غذا و ازدیاد ترشح معده می شود که در معده با ترشح این آنزیم ها نوعی حس بی قراری و تنش در ما به وجود می آید.