![افتتاح یک هتل پنج ستاره با حضور وزیر میراث فرهنگی در شیراز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/15/19534174_481.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، فالوده از نوع شیرازیش در کشور و دیگر کشورهای جهان بیشتر طرفدار دارد و در بسیاری از بستنی فروشیهای سنتی به فروش میرسد و عبارت از رشتههای نشاستهای یخ زده و مخلفات که در گذشته به شیوه سنتی تولید میشد، اما امروز با دستگاههای ویژه و با سرعت بسیار زیاد و راحت تر تهیه میشود.
فالوده شیرازی را با شربت ساده یا آبلیمو یا شربت آلبالو و کمی گلاب مزهدار و سپس استفاده می کنند. طعمهای دیگری که می توان به فالوده اضافه کرد: به لیمو، آب شاتوت، گلاب، عرقهای گیاهی مثل شاه تره و نسترن و... است.
فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود./س