پیش بینی تولید 30 هزار تن پیاز در شهرستان هرسین وکاهش 10 درصدی سطح زیر کشت پیاز

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین از کاهش 10 درصدی سطح زیر کشت پیاز این شهرستان به علت کم شدن میزان بارندگی ها خبر داد.

علی اشرف جلیلی پیش بینی کرد: امسال 30 هزار تن پیاز در شهرستان هرسین تولید شود.

جلیلی با اعلام اینکه امسال 500 هکتار از اراضیشهرستان به کشت پیاز اختصاص یافته،گفت: امسال سطح زیر کشت پیاز هرسین به میزان 10 درصد کاهش یافتهکه علت اصلی آن کمبود آب و میزان بارندگی ها در این شهرستان بوده است.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین متوسط عملکرد پیاز هرسین نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و از 55 تن در هکتار به رقم 60 تن در هکتار رسیده است.

وی سپس با بیان اینکه بیشترین میزان پیاز مصرفی استان کرمانشاه در شهرستان هرسین تولید می شود، ابراز داشت: پیاز هرسین از نوع پیاز قرمز آذر شهر می باشد که از انواع مرغوب پیاز به حساب می آید.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین خاصیت انبار داری بالای پیاز هرسین را از جمله ویژگی های خاص آن برشمرد و تاکید کرد: همین مسئله سبب شدهتا تقاضا برای خرید این نوعپیاز بالا باشد.

جلیلی طعم خاص و مزه تند پیاز هرسین را از دیگر دلایل مرغوبیت آن برشمردو افزود این پیاز از نوع پیاز مرغوب آذر شهر است.

به مدیر جهاد کشاورزی هرسین میزان تولید پیاز سال گذشته در هرسین را 32 هزار تن اعلام کرد و گفت:برداشت پیاز هرسین از اوایلشهریور ماه آغاز می شود. /س

برچسب ها: کرمانشاه ، پیاز ، هرسین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.