" هر دانشگاه با توجه به برنامه آموزشی و شرایط خاص نسبت به اتخاذ تصمیم مقتضی مبادرت نماید و لیکن از نظر صندوق ارائه خدمات رفاهی تا 15 تیرماه بلامانع است.
1. کلیه خدمات رفاهی و دانشجویی با رویکرد حمایتی و حسب برنامه های آموزشی دانشگاه تنظیم شود.
2. برنامه های رفاهی و خدمات دانشجویی در هیأت رئیسه دانشگاه تصویب و جهت هماهنگی بیشتر به روسای محترم دانشکده ها و مدیران محترم گروه های آموزشی ابلاغ شود.
3. اطلاع رسانی جامع و به موقع در خصوص برنامه های رفاهی – دانشجویی از طریق مناسب به استحضار دانشجویان برسد.
4. به صورت خاص برنامه فعالیت خوابگاه دانشجویی و تغذیه در پایان ترم تحصیلی و ایام تابستان تنظیم و به اطلاع دانشجویان رسانده شود.
5. شرایط لازم جهت برخورداری دانشجویان از خوابگاه در ایام تابستان مشخص و به اطلاع دانشجویان رسانده شود تا از ایجاد انتظار غیرمتعارف کاسته شود.
6. در هفته خوابگاههای دانشجویی ( 21 الی 27 اردیبهشت ماه ) ضمن تعامل حداکثری با دانشجویان در خصوص زندگی خوابگاهی، برنامه های دانشگاه در پایان ترم تحصیلی تشریح شود.
7. با توجه به برگزاری امتحانات، معاونین دانشجویی و سایر مسئولین مربوطه حداکثر تلاش خود را برای ارائه خدمات به دانشجویان و جلوگیری از مشکلات احتمالی و رفع استرسهای ایام امتحانات مبذول فرمایند.
8. اعضای کمیته انضباطی دانشجویان با ایجاد تدابیر شایسته و تصمیم گیریهای قانونی در ایام پایان ترم تحصیلی، اقدام نمایند.
9. هماهنگی لازم بین تمام واحدهای دانشگاه ( دفتر فنی، حراست، حوزه دانشجویی و ... ) در حمایت از مسائل رفاهی دانشجویان عمل آید.
10. مسائل کیفیت غذای دانشجویان و خوابگاهها، روزانه مورد بررسی قرار گیرد."
به گزارش مهر، امتحانات پایان ترم دانشگاههای کشور از واپسین روزهای اردیبهشت ماه آغاز می شود و با تاکیدات وزارت علوم لازم است تا 20 خردادماه به علت همزمانی با انتخابات ریاست جمهوری، پایان یابد یا پس از 2 تیرماه برگزار شود.
در این میان، دانشجویان دغدغه تعطیلی خوابگاهها را داشتند که در این زمینه وزیر علوم بر ادامه فعالیت خوابگاهها طی روزهای برگزاری انتخابات تاکید کرد.