به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، این طعم که گاهی اوقات افراد ان را احساس می کنند می تواند در اثر مشکلات دندانی و لثه، کم شدن آب بدن، برخی از داروها (مانند برخی از آنتی بیوتیک ها، داروهای ضد افسردگی و داروهای ضد فشارخون)، عفونت های قارچی در دهان، شرایط خود ایمنی، مواد غذایی (به عنوان مثال روی) و حتی بارداری ایجاد شود.
گفتنی است ، افراد اگر زمانی اندک قبل از بروز این طعم در دهان خود دچار سرما خوردگی و یا آنفولانزا بوده اند می توانند علت را در بیماری خود جستجو کنند و اینکه به زودی علائم برطرف خواهد شد.
بررسی ها نشان می دهند، طعم فلز پس از غذاهای خاص نیز می تواند نشانه ای از یک آلرژی غذایی باشد، مانند حساسیت به تخم مرغ که البته از کودکی تشخیص داده می شود.
پزشکان به این دسته از افراد توصیه می کنند که حتما با پزشک معالج خود تماس بگیرند و از او درخصوص راهکاربرای مقابله بااین مشکل راهنمایی بگیرند.
این افراد می توانند برای مقابله با حساسیت غذایی از موادی که دارای خواص و ویتامین هایی مشابه با آن ماده غذایی اما با ترکیبات غیر حساسیت زا برای بدن فرد است استفاده نمایند.
اگر هم مشکل در دهان و دندان دارند سریعا به دندان پزشک خود مراجعه کرده تا مانع از آسیب بیشتر دندان خود گردند./ح