مدير گروه تغذيه مركز بهداشت استان يزد گفت: مصرف زياد طالبي مي تواند مشكلاتي از جمله نفخ و ناراحتي گوارشي و يا افزايش قند در افراد دچار ديابت ايجاد كند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز یزد/

  يوسف نقيايي بيان كرد: طالبي جزء دسته بندي ميوه ها محسوب مي شود و متعلق به خانواده كدو است.

 وي ادامه داد: طالبي معمولا به دو رنگ زرد يا سبز وجود دارد كه رنگ زرد آن حاوي رنگدانه بتاكاروتن و رنگ سبز آن رنگدانه آلفا بتاكاروتن مي باشد كه هر دوي آنها از پيش سازهاي ويتامينA  محسوب مي شوند به طوري كه هر 100 گرم طالبي حاوي 180 معادل رتينول است. 

نقيايي بيان كرد: اين ميوه حاوي 31 كيلوكالري انرژي بوده كه 8 درصد آن را كربوهيدراتها همراه با مقدار مناسبي فيبر خوراكي تشكيل مي دهند.

اين كارشناس مسوول تغذيه ميزان پتاسيم موجود در طالبي را در حد متوسط به ميزان 240 ميلي گرم عنوان كرد كه مي تواند براي بيماري هاي قلبي عروقي مناسب است.

وي اضافه كرد: همچنين ويتامين ث موجود در اين ميوه قابل توجه است و حدود 37 گرم مي باشد كه خود مي تواند در پيشگيري از سرماخوردگي موثر باشد.

اين كارشناس تغذيه تصريح كرد: هريك ليوان از اين ميوه يك واحد محسوب مي شود و مي تواند به ميزان دو تا چهار واحد در روز مصرف شود.

وي خاطرنشان كرد: مصرف زياد طالبي مي تواند مشكلاتي از جمله نفخ و ناراحتي گوارشي و يا افزايش قند در افراد دچار ديابت ايجاد كند./س

برچسب ها: طالبی ، تغذیه ، پتاسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.