رحمانی عنوان کرد: استفاده از یک لیوان چای کم رنگ و پنیر کم چرب و کم نمک با خیار و گوجه می تواند بهترین وعده افطاری باشد.
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: علاوه بر افطاری پروتئین دار و زود هضم می توان به جای خیار و گوجه از سبزیجات تازه و گردو استفاده کرد.
وی افزود: پنیر کم چرب، خیار و گوجه با چای کم رنگ همراه با یک وعده افطاری سالم به شمار می آید که نباید بیش از حد پرخوری کرد.
رحمانی در پایان گفت: استفاده از سوپ ها و آش های پر حبوبات توصیه نمی شود ولی می توان از سوپ های رقیق، فرنی و شیر برنج مصرف کرد./ع2