مصرف غذاهایی همچون مواد گوشتی خالص موجب عطش زیاد فرد در ماه رمضان می شود و بایستی غذاهای آپز را جایگیزن غذاهای چرب و سرخ کرده کنید.

مریم سجاد پور کارشناس علوم تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از افراد در طول روز بیش از اندازه تشنه می  شوند و بایستی مصرف غذاهایی مثل مواد گوشتی خالص را در وعده سحر کاهش داد.

 وی افزود:  هنگام سحر باید یک وعده غذایی کامل که شامل شیر، نان، برنج، سبزی بوده را استفاده کرد.

وی عنوان کرد: غذاهای آبپز و بخار پز را جایگزین غذاهای چرب و سرخ کرده کنید.

وی در خاتمه گفت:  جهت جلوگیری از یبوست و عوارض ناشی از آن حداقل از 6 الی 8 لیوان مایعات بدون گاز و غیر قندی استفاده شود./ع2
برچسب ها: غذا ، رمضان ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.