مطالعات نشان داده كه طي 30 سال اخير سرطان روده بزرگ رو به افزايش بوده است.

دكتر شهرام آگاه، متخصص گوارش و كبد در گفتگو با خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران به نقش تغذيه در پيشگيري از سرطان روده بزرگ اشاره كرد و گفت:با توجه به اينكه سرطان روده بزرگ كه اخيرا دركشور ما رو به افزايش است، بايد بدنبال رعايت مصرف مواد غذايي مناسب در راستاي كاهش اين نوع سرطان در كشور باشيم.

وي به افزايش ارتباط سرطان روده بزرگ با مصرف موادغذايي نامناسب پرداخت و تصريح كرد:اين سرطان با افزايش مصرف چربي، گوشت قرمز، افزايش كالري و چاقي در ارتباط است.

اين متخصص گوارش و كبد، ضمن بيان اينكه طي 30 سال اخير سرطان روده بزرگ رو به افزايش بوده است اشاره كرد و گفت: مطالعات نشان داده كه دليل افزايش اين سرطان در كشور، مصرف فست فودها است از طرفي مصرف فراوان فيبر غذايي با مكانيزم مختلفي در كاهش سرطان مفيد است./ع2
برچسب ها: سرطان ، روده ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار