وی گفت: یکی از خوشبوترین ادویه جات هل است که برای خوشبو کردن نوشیدنی ها و غذاها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
وی اذعان داشت: با استفاده از هل می توان از بوی بد دهان جلوگیری کرده و هضم غذا را نیز بهتر می کند.
وی اظهار داشت: افرادی که ناراحتی روده و معده دارند بهتر است از هل در دسر نوشیدنی غذاهایشان استفاده کنند چرا که هل خواص گرمابخشی که روده و معده را تقویت می کند.
وی عنوان کرد: هل برطرف کننده زخم های دهان است که با کمک قرقره کردن دم کرده هل دهان را نیز خوشبو می کند.
وی اظهار داشت: دم کرده هل برای تسکین درد گوش، سرماخوردگی و کاهش تب بسیار مفید و موثر است.