يك حقوقدان گفت: محتمل بودن جرایم سایبري با افزایش مهارت تعداد بیشتری از افراد در برنامه‌نویسی و نفوذ به سیستم‌های رایانه، امكان پيشگيري همه‌جانبه از اين جرايم را دشوار ساخته است، بنابراين بيداري و هوشياري و استفاده از فناوري‌هاي نوين و شيوه‌هاي حفاظتي مي‌تواند ما را در حاشيه امنيت قرار دهد.

"علي ‌نجفي ‌توانا" در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، در ارتباط با اهميت پليس جرايم سايبري اظهار داشت: جرایم سایبری ممکن است در هر جایی اتفاق بیفتد و غالبا قابل ردیابی نیستند، بنابراين پليس تخصصي تحت عنوان پليس فتا با همكاري قوه قضاييه نسبت به تعيين مصاديق اين جرم اقدام مي‌كنند.

نجفي توانا در تعريف جرايم سايبري گفت: جرایم سایبری، نوعی از جرایم اینترنتی است كه در محیط سایبري كه يك محيط مجازي است به وجود می‌آیند و کاربران می‌توانند به هرگونه خدمات اطلاعاتی الکترونیکی در سراسر دنیا دستیابی پیدا کنند.
 
وي ادامه داد: با توجه به گسترش فضاي مجازي و سهولت انجام جرايم جديد و بين‌المللي در فضاي سايبري امكان رصد كردن تمام مجرمين وجود ندارد و اين در حالي است كه جنگ سايبري به عنوان جنگ نوين ميان كشورها محسوب مي‌شود، بنابراين تدوين قوانين موثر و همكاري‌هاي بين‌المللي ميان دولت‌ها ضروري به نظر مي‌رسد.

نجفي توانا افزود: جرایم اینترنتی می‌تواند به هر شکلی وجود داشته و در هر زمان و هر کجا اتفاق بیافتد و با توجه به شرايط تاريخي حساس كشورمان براي جلوگيري از حملات سايبري از سوي كشورهاي خارجي بايد شيوه‌هاي جديد حفاظتي در ارتباط با اين مهم فراهم شود.  
 
اين حقوقدان در پايان خاطرنشان كرد: محتمل بودن جرایم سایبري سیاسی با افزایش مهارت تعداد بیشتری از افراد در برنامه‌نویسی و نفوذ به سیستم‌های رایانه امكان پيشگيري همه‌جانبه از اين جرايم را دشوار ساخته است، بنابراين بيداري و هوشياري و استفاده از فناوري‌هاي نوين مي‌تواند ما را در حاشيه امنيت قرار دهد.
 
انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار