مصرف زنجبيل در رژيم غذايي توصيه مي شود؛ چرا که از بدخيم شدن سلول هاي سرطاني پيشگيري مي کند.

دکترميترا زراتي، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زنجبيل حاوي ترکيباتي از فيتو کميکال و داراي خاصيت آنتي اکسيداني است که از سرطاني و بدخيم شدن سلولها جلوگيري مي کند.

وي افزود: همچنين ترکيبات فيتوکميکال روي فلورها و ميکروب هاي موجود در دستگاه گوارش اثر و از رشد آنها جلوگيري مي کند. 

زراتي تصريح کرد: همچنين زنجبيل براي پيشگيري از تهوع اهميت زيادي دارد به ويژه افرادي که بيماري حرکت دارند و در قطار، هواپيما و ماشين دچارتهوع مي شوند قبل از حرکت حتما از زنجبيل استفاده کنند.

وي خاطرنشان کرد: زنجبيل ماده ضد التهاب است در افرادي که مبتلا به التهاب مفاصل هستند مصرف زنجبيل همراه با مصرف زيتون در رژيم غذايي روزانه در کاهش التهاب مفاصل موثر بوده و از شدت درد مي کاهد./ح

برچسب ها: زنجبیل ، سرطان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.