عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کنده‌ی سینه است و توصیه می شود برای درمان بیماری‌های سینه از جوشانده‌ی عناب، انجیر، خرما و کشمش استفاده نمایید.

دکتر نصير دهقان پزشک و پ‍ژوهشگر طب سنتي در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: درخت عناب بومی مناطق گرمسیر است و در ایران این درخت در مناطق شمالی و نیز در بسیاری از شهرهای جنوب کشور رواج دارد.

عناب از نظر طب قدیم ایران معتدل است و میوه آن دارای حدود پنج درصد مواد پروتئینی، چهار درصد مواد قندی و مقدار زیادی ویتامینC ، املاح و لعاب فراوان است.

وي افزود: عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده‌ی سینه است و توصیه می شود برای درمان بیماری‌های سینه از جوشانده‌ی عناب، انجیر، خرما و کشمش استفاده نمایید. جوشانده‌ آن گرفتگی صدا را برطرف کرده و برای سرفه و درد سینه نیز مفید بوده و برای پایین آوردن تب استفاده می شود.

با خوردن عناب تنگی نفس و آسم را برطرف کرده و برای تقویت عمومی و حافظه انسان توصیه می شود.هم چنین هسته عناب خواب آور است و خستگی شدید را برطرف می کند.

نکته: که اگر عناب در اشخاص سرد مزاج به نفخ کردن بدن منجر شود، بهتر است که همراه با شکر و مویز استفاده گردد.
برچسب ها: عناب ، سرفه ، خرما ، تب ، کشمش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.