بیشتر ما به دلیل عطر قوی و رنگ زیبایش در غذاهایمان زیاد از اين ماده استفاده می کنیم اما کمتر با خاصیت نشاط آوری این گیاه آشنا هستیم.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ زعفران به دلیل بو و طعم تلخی که دارد محرک بسیار خوبی برای تسکین اعصاب تحریک شده است.

بررسی ها نشان می دهد، این گیاه موجب افزایش شادابی، نشاط و سرزندگی در افراد می شود و داروی مناسب برای افزایش عمق خواب بیماران محسوب می شود.

گفتنی است، این گیاه در طب سنتی از دیرباز مورد اهمیت بوده و برای درمان بسیاری از بیماران مبتلا به افسردگی مورد استفاده قرار مي گرفت.

همچنین مطالعات نشان می دهد امروزه در داروهای اعصاب و داروهای بیماران مبتلا به افسردگی این طلای خوراکی را بکار می گیرند تا احساس سرزندگی و نشاط در افراد بوجود آید.

پزشکان و روانشناسان توصیه می کنند افراد هر چند به میزان کم باید از این ادویه در غذاهای خود استفاده کنند تا آرامش اعصاب به افراد در دنیای امروزی باز گردد و احساس غم و غصه از میان انسان ها دور شود.
برچسب ها: زعفران ، شادی ، افسردگی ، اعصاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.