ذائقه كودك بايد سالم شكل بگيرد و مادر نبايد طبق ذائقه خود غذا را به كودك دهد.

تيرنگ نيستاني، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تغذيه كودكان تاثير بسيار بسزايي بر روي سلامت آنها در درازمدت دارد با توجه به اينكه اين وضعيت سلامت بايد از دوران زندگي جنين شروع شود.

وي خاطرنشان كرد: با اشاره به اينكه تغذيه مادر در وضعيت جنين در حال رشد موثر است.
برخي از كمبودها تغذيه دوران بارداري اثري چون مبتلا شدن كودك به بيماري‌هاي مزمن نظير ديابت و بيماري‌هاي قلبي و عروقي در سنين 40 تا 50 سال دارد.

نيستاني تصريح كرد: انتخاب اول تغذيه نوزاد انحصارا بايد شير مادر تا شش ماهگي باشد در اين زمان حتي نبايد آب هم به نوزاد داده شود.

مصرف سفيده تخم‌مرغ، عسل، توت‌فرنگي و شير گاو براي كودكان زير 6ماه ممنوع است.

اين متخصص تغذيه درخصوص اينكه ذائقه بايد سالم شكل بگيرد، افزود: ذائقه سازي از سن 8 و 9 ماهگي نقش مهمي در سلامت كودك در بزرگسالي داشته و مادر نبايد طبق ذائقه خود ميزان نمك، چربي و كالري غذا را تنظيم كند./ح

انتهاي پيام/

برچسب ها: ذائقه ، کودک ، شیرمادر ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.