پژوهشگران در جدیدترین تحقیقات خود دریافته اند که میوه های منجمد دارای مقادیر فراوانتری از ویتامین ها به نسبت میوه های تازه است.

به گزارش خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، بر اساس پژوهش های صورت گرفته، میوه های منجمد که البته در ابتدا تازه بوده اند و با انجمادسازی سریع به صورت منجمد در آمده اند سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان های ضروری بدن هستند.

گفتنی است: میوه و سبزی منجمد می تواند مانع از بروز انواع سرطان ها، مشکلات پوست و مو و حتی ناراحتی های دستگاه گوارش شود.

بررسی ها نشان می دهند: میوه و سبزی منجمد دارای مواد مغذی بیشتری به نسبت مواد تازه هستند.

این آزمایش بر روی سبزی ها و میوه هایی مانند کلم بروکلی، هویچ و انواع توت ها صورت گرفته و درستی فرضیه اثبات شده است با بررسی برروی محتویات میوه های منجمد پزشکان دریافته اند که انواع ویتامین ها از جمله ویتامین ها، پلی فنول، آنتوسپانین ها،لوتئین ها در ساختار آنها وجود دارد.

پزشکان معتقد هستند که افراد و حتی فضانوردان در آینده با خوردن میوه های منجمد دچار مشکلی از بابت کمبود ویتامین و مواد مغذی ضروری بدن نخواهد شد./ع2

انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.