به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ براساس جدیدترین تحقیقات صورت گرفته پزشکان دریافته اند که دختران که هر هر هفته به طور متوسط 2 بار کره بادام زمینی در کنار صبحانه و یا میان وعده روزانه خود مصرف کرده اند در بزرگسالی تا 39 درصد کمتر از دیگر همسالان خود به سرطان سینه دچار شده اند.
گفتنی است به ویژه این دختران نوجوان از خطر بروز سرطان سینه در سنین جوانی که بسیار خطرناک است بیشتر در امان بوده اند.
بررسی ها نشان می دهند علاوه بر کره بادام زمینی، لوبیا، عدس، دانه سویا و ذرت نیز در پیشگیری از انواع سرطان ها بسیار موثر است.
تحقیقات نشان داده است غذاهای حاوی ویتامین E می تواند مانع از بروز بیماری های قلبی-عروقی و همینطور جلوگیری از بروز بیماری های مرتبط با چشم در سنین سالمندی در افراد شود./ح
انتهاي پيام/