وقتی چهره کودکان معصوم را با دندان‌های سیاه مشاهده می‌کنید چه حسی به سراغتان می‌آید؟ آیا آن‌ها خود نقشی در این اتفاق دارند؟

شفیع جعفری دندانپزشک عمومی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: قطره آهن اگر در روی مینای دندان قرار بگیرد ممکن است اثر سوء داشته باشد و علت این رنگ‌ها یک سری واکنش‌های شیمیایی است که در آهن رخ می‌دهد.

جعفری در پاسخ به سوال خبرنگار پزشکی باشگاه خبرنگاران، مبنی براینکه آیا این دندان‌ها احتیاج به ترمیم دارند یا نه گفت: اگر کودک در سنی باشند که دندان شیری در حال افتادن است نیازی به ترمیم نیست و دندان دائم به جای آن جایگزین می‌شود ولی اگر درد داشته باشد باید درد و علائم برطرف شود و بعد ترمیم شود.

وی اظهار داشت: قطره‌های آهن اگر مینای دندان را خیلی از بین ببرد باعث اذیت کردن کودک می‌شود. عموما دندان‌های جلو در خیلی از موارد قابل درمان نیست چون پوسیدگی زیاد آن‌ها باعث از بین رفتن مینای دندان می‌شود.

اما پیشنهاد جعفری به خانواده‌ها برای لبخند زیباتر فرزندانشان این بود که قطره را کاملا درون حلق کودک بریزند و بعد از استفاده با یک پنبه آغشته شده به آب در چند نوبت دندان‌ها را تمیز کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.