به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ "ترشي پياز" به دليل تقويت "فعاليت گلبولهاي سفيد" مي تواند در روزهاي آلوده از بدن ما محافظت كند.
بررسي ها نشان ميدهد اين خوراكي به دليل "آنتي اكسيدان هاي قوي" كه دارد مانع از آسيبهاي "اكسداتيو" ميشود كه اين ماده در روزهاي آلوده به وفور در هوا وجود دارد.
بررسي ها نشان مي دهند مصرف "پياز خام" همراه با غذا نيز كمك مي كند تا "مواد آلوده" و سمي موجود در هوا كمتر به بدنتان وارد شود.
بسياري از كودكان در سنين پايين علاقه زيادي به مصرف پياز به صورت خام يا ترشي ندارند اما والدين با چرخ كردن پياز در غذاهاي خود بدن كودكان را تصفيه كنند.
انتهاي پيام/