"ويتامين B"موجود در فندق در درمان ضعف اعصاب، اضطراب و سستي بسيار مؤثر است.

دكتر اشرف ساداتي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: مصرف فندق موجب تقويت دستگاه گوارش و بايد در فواصل غذا روزي  10دانه مصرف شود.

وي گفت: منيزيم و پتاسيم موجود در اين خشكبار مفيد تقويت قلب و بهبود عملكرد كليه ها مي‌شود.

اين متخصص رژيم درماني اظهار داشت: آهن، ويتامين A و C فندق هم از بهترين عوامل توليد گلبول هاي قرمز محسوب و نيز در تقويت پوست، ناخن، مو و تقويت بينايي نيز بسيار مؤثر است.

ساداتي خاطر نشان كرد: همچنين از ديگر تجويزهاي طب سنتي براي بيماران مبتلا به نقرس، درد مفاصل و ضعف ريه مصرف مخلوط فندق، عسل و يك ليوان شيراست.

وي عنوان كرد: مغز فندق تازه همچنين منبع غني از فسفر است كه مصرف متعادل آن بويژه براي دانش آموزان به عنوان ميان وعده مفيد است./


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.