"آهن" یک "ماده‌ی مغذی" و مهم برای حفظ سلامتی خانم‌هاست که باعث می‌شود بسیاری از بیماری‌ها در بدن به وجود نیایند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ "خورشت ‌اسفناج" و ‌"خورشت ‌قورمه سبزی" از عمده غذاهای ضروری برای خانم‌ها به حساب می‌آیند. 
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، "خورشت‌ اسفناج" و "قورمه‌سبزی" جزو غذا‌های اصیل ایرانی محسوب می‌شوند و گیاهان و سبزیجات به کار رفته در آنها مانند اسفناج و تره سرشار از آهن، "پتاسیم" و‌ منیزیم هستند که "سیستم ایمنی بدن" را تقویت می‌کند و سرشار از ویتامین‌ها و "املاح معدنی" و ضروری برای بدن خانم‌ها هستند. 
 
گفتنی است، پاک کردن سبزی  "کمبود خون" در خانم‌ها را برطرف می کند زیرا بر اساس مطالعات اخیر پژوهشگران هنگام سبزی پاک کردن بوی سبزیجات مانع از "کمبود خون" می‌شود و بوی آن سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و آنتی اکسیدان‌های موجود در خون را افزایش می‌دهد. 
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، پخت برنج همراه با برنج، عدس پلو میزان "جذب آهن" را افزایش می‌دهد از بروز "سرطان" جلوگیری می‌کند. 

انتهای پیام/ 
برچسب ها: کلینیک ، باشگاه ، آهن ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.