پیش تر از این پژوهشگران به قطع مصرف نمک برای جلوگیری از افزایش وزن پرداخته بودند اما در هفته گذشته متخصصان تغذیه، دانشگاهیان و کارشناسان سیاست تشکیل گروهی برای کاهش مصرف شکر پرداخته اند.
این کار گروه با مشکلاتی نیز مواجه خواهند بود.چرا که قطع مصرف نمک در مدت 2 یا 3 هفته برای فرد عادت میشود اما به دلیل تمایل ذائقه افرا به مواد شیرین،ممکن است نتیجه سریع حاصل نشود.پژوهشگران درصدد هستند تا شیرینیهای مصنوعی نظیر ساخارین را جایگزین قند نمایند.
هر چند که این مواد نیز دارای کالری هستند اما میزان آن کمتر از مواد قندی طبیعی است.
انتهای پیام/