به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ اگر چه با مصرف 1 وعده پای مرغ کلسیم مورد نیاز بدن کودکان تامین نمی شود اما باعث "افزایش انرژی" در آنها می شود.
بررسی ها نشان می دهند، استفاده از عصاره های سوپ مرغ باعث افزایش استحکام استخوان های کودکان می شود و از "نرمی استخوان" جلوگیری می کند.
گفتنی است، مصرف پای مرغ حتی برای "زنان باردار" نیز به دلیل ویتامین d و کلسیم آن باعث می شود تا جمجمه نوزاد سفت و محکم شکل بگیرد و هنگام به دنیا آمدن وزن نوزاد کم نباشد.
نتایج مطالعات نشان می دهند برای افزایش توده های استخوانی کودک خود و بهبود شکستگی ها و جراحات بدن کودکتان می توانید از پای مرغ و یا حتی عصاره های آن در غذاهای کودکتان استفاده کنید.
انتهای پیام/