به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ مصرف دارچين از قديم در طب سنتي رايج بوده و در درمان بسياري از مشكلات مانند فشار خون، قندخون بالا و همينطور مشكلات مربوط به كليه مورد استفاده قرار مي گرفت.
گفتني است، امروزه دارچين به انواع حالات مصرف مي شود، مانند خميردندان دارچيني، آدامس، انواع شيريني ها، خرما با طعم دارچين و ساير مواد غذايي اما بهترين نوع براي خوردن، چاي دارچيني است.
بررسيها نشان مي دهند، چاي دارچيني به دليل سهولت هضم در بدن مي تواند حجم بيشتري از دارچين را به بدن برساند و به همين دليل توصيه مي شود افراد از چاي با طعم دارچين در رژيم غذايي خود بهره ببرند.
دانشمندان براي استفادهي موثرتر از خواص دارچين مصرف تازه آن را توصيه مي كنند.
گفتني است، افراد باردار، مادران شيرده و افراد مبتلا به مشكلات "دستگاه گوارش" بايد براي مصرف دارچين با پزشك مشورت نمايند.
انتهاي پيام/