به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان به افرادی که تمایل به خوردن گوشت قرمز دارند توصیه اکید میکنند که در هنگام پخت و یا سرخ کردن گوشت قرمز به آن فلفل اضافه نمایند.
گفتنی است؛ این فلفل میتواند به انواع حالات مانند پودر فلفل سیاه، قرمز و یا تکههای فلفلهای پاپریکا و دلمه باشد.
بررسیها نشان میدهند، مصرف فلفل در هنگام پخت و یا سرخ کردن گوشت قرمز منجر به ترد شدن گوشت و در نتیجه کاهش زمان مورد نیاز برای طبخ آن شود.
گفتنی است؛ سرخ کردن گوشت با روغن و یا پخت آن به مدت طولانی سبب از بین رفتن مواد پروتئینی و ویتامینها و املاح معدنی موجود در گوشت میشود.
در عین حال مصرف فلفل باید در حد استاندارد باشد تا به طعم اصلی غذا آسیب وارد نکند.
فلفل همچنین میتواند "چربیهای مازاد" در گوشت را سریعتر از بین ببرد و یک غذای سالم در اختیار افراد بگذارد.
انتهای پیام/