برخی از خوراکی‌ها با وجود اینکه به ظاهر شیرینی و شکلات نیستند اما می‌توانند در حد شیرینی و شکلات برای افراد مضر باشند و آن‌ها را دچار مشکلاتی مانند دیابت و یا اضافه وزن نمایند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران،دانشمندان در جدید‌ترین تحقیقات خود هشدار می‌دهند که افراد باید از قند پنهان در محصولات خوراکی جدا پرهیز نمایند. 

گفتنی است، اکثر افراد می‌دانند که در شیرینی، کیک و نوشابه‌های گاز دارد مقادیر زیادی قند و شکر وجود دارد و می‌تواند سبب ابتلا به دیابت در آن‌ها شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، اما بسیاری از محصولات غذایی صنعتی برای خوش طعم نمودن آن مادهٔ خوراکی از قند و شکر استفاده می‌کنند و این می‌تواند سبب بالا رفتن قند خون افراد بدون آگاهی آن‌ها شود. 

 از جمله خوراکی‌هایی که در آن‌ها قند و شکر به میزان فراوانی وجود دارد، ماست، غذاهای آماده، نان، انواع سوپ‌های کنسروی، رب و سس، گوجه فرنگی، سس ماکارونی و خامه است. 

پزشکان توصیه می‌کنند افراد به ویژه اگر قند خون آن‌ها بالا است از خوردن بیش از حد غذاهای فرآوری شده جدا خودداری کنند و سعی کنند در رژیم غذایی خود میوه و انواع سبزیجات تازه را قرار دهند. 



انتهای پیام/
برچسب ها: دیابت ، قند ، نوشابه ، ماست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار