دکتر محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ترشیجات در حقیقت از سبزیجات و صیفیجات تهیه می شود بنابر این مصرف ترشی به عنوان یک مواد غذایی فیبری و چاشنی در کنار غذا توصیه میشود.
وی اظهار داشت: ترشی به علت خاصیت اسیدی میتواند به هضم غذا کمک کند خصوصاً غذاهایی که سنگین و پروتئنی هستند.
وی در ادامه گفت: کسانی که مشکلات گوارشی دارند و اسید معدهشان زیاد ترشح می کند و کسانی که "فشار خون" دارند به واسطه نمک موجود در ترشی مصرف آن برای این اشخاص محدودیت دارد.
این متخصص تغذیه گفت: کسانی که بیاشتها هستند چاشنیها از جمله ترشی به افزایش اشتها کمک میکند و کسانی که لاغر هستند و خیلی میل به غذا ندارند این چاشنی به دلیل کمک به افزایش اشتها موجب می شود تا میل به غذا در آنها زیاد شود.
وی در پایان گفت: ترشی به علت داشتن خاصیت اسیدی به هضم غذا کمک می کند ضمن اینکه "آهن" در یک محیط اسیدی بهتر جذب میشود بنابر این ترشی به جذب آهن کمک میکند.
انتهای پیام/