هادی طباطبایی از داوران اصلی مسابقه "آقای گزارشگر" توجه به تنوع جامعه مخاطبان را مهم ترین معیار در ارزیابی گزارش شرکت کنندگان دانسته و معتقد است در داوری خود هم به معیارهای رسانه ای توجه داشته و هم به ملاک های تخصصی رشته ورزشی فوتبال.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل ا ز روابط عمومی شبکه سه سیما، هادی طباطبایی که این روزها به عنوان یکی از داوران برنامه تلویزیونی "آقای گزارشگر" به تهیه کنندگی مهدی محمدی به ارزیابی کیفی عملکرد شرکت کنندگان می پردازد، درباره رویکرد خود در داوری شرکت کنندگان گفت:

در ارزیابی افرادی که گزارشگری فوتبال هستند می توان ملاک های مختلفی را در نظر گرفت که البته مشخص و دارای چارچوب است. ضمن این که افرادی که در برنامه آقای گزارشگر به داوری شرکت کنندگان می پردازند از جمله کسانی هستند که خودشان در ورزش فوتبال سال ها سابقه داشته اند و هم از منظر رسانه ای به طور تخصصی در گزارشگری فوتبال تجربه داشته و ارتباط با مخاطب را حس کرده اند. بنابراین کنار هم قرار گرفتن این دو دیدگاه باعث می شود تا قضاوت های درستی صورت بگیرد. امیدوارم که شرکت کنندگان هم توانسته باشند توانایی خود را به خوبی در این مرحله حساس رقابت نمایش بدهند.

وی درباره کیفیت گزارش های شرکت کنندگان ادامه داد:

با توجه به این که در مرحله اول شرکت کنندگان حاضر بسیار خوب ظاهر شده بودند، انتظار بیشتری از آنان داشتیم. فکر می کنم شرایط محیطی، صحنه و دکور و فضای برنامه کمی در کیفیت کارشان تاثیر منفی داشته است. با این وجود عملکرد خوبی را از تعدادی از آن ها شاهد هستیم.

وی همچنین به ویژگی های برنامه آقای گزارشگر و موضوع آن نیز اشاره و بیان کرد:

من برنامه آقای گزارشگر را مسابقه ای موثر و قوی می دانم. این برنامه بسترساز فرصتی برای جوانان است تا تصوراتی را که از خود دارند، در معرض دید و داوری کارشناسان قرار بدهند. به نظرم تولید این برنامه یکی از مهم ترین اتفاقاتی بود که شبکه سه سیما به آن ورود کرد و امیدوارم که جوانان هم بتوانند از این فرصت به خوبی بهره ببرند و قدر آن را بدانند. نباید به این فکر کنند که این فقط یک مسابقه است و بدون هدف در آن شرکت کنند. بلکه باید کاملا این برنامه را جدی بگیرند و تمام تلاش خود را برای داشتن بهترین عملکرد صرف کنند.

بازیکن سابق تیم ملی در پاسخ به این سوال که در کارشناسی شرکت کنندگان مولفه های رسانه ای تاثیر بیشتری داشته است یا معیارهای فوتبالی، افزود:

ما می توانیم هر دوی این زمینه ها را با هم در نظر بگیرم و تاکید بر یکی از آن ها کار اشتباهی است. وقتی من در یک برنامه تلویزیونی حضور پیدا می کنم و از این طریق با میلیون ها مخاطب در ارتباط قرار می گیرم، دیگر نباید فقط به یک قشر خاص و تنها گروهی از مخاطبان توجه کنم. مخاطبان این برنامه هنگام پخش از رسانه قطعا افراد مختلفی از سنین و شرایط متفاوتی هستند. از کسی که به صورت گذرا به این برنامه توجه می کند گرفته تا کسی که خود اهل فوتبال است جامعه مخاطبان برنامه را تشکیل می دهند.

این افراد همچنین سطح سواد متفاوتی هم دارند. بنابراین نوع کلام و دیالوگ هایی که بین عوامل، مجریان و کارشناسان برنامه رد و بدل می شود باید عامه فهم باشد. باید به عوامل مختلفی در بحث کارشناسی و داوری توجه داشت. من هم در این برنامه بر همین اساس داوری کردم.

مسابقه تلویزیونی "آقای گزارشگر" کاری از گروه ورزش شبکه سه سیماست که به تهیه کنندگی و کارگردانی هنری مهدی محمدی هر شب ساعت 23.30 دقیقه روی آنتن این شبکه قرار می گیرد. تکرار این برنامه نیز صبح هر روز ساعت 10.15 دقیقه به پخش می رسد. برای اولین بار در قالب این برنامه تلویزیونی گروهی از علاقه مندان به گزارشگری فوتبال موفق به ارزیابی استعداد خود در این حوزه تخصصی شده اند.

سایر عوامل این برنامه تلویزیونی عبارتند از:

کارگردان: معصومه زعیمی نیکو، مدیر تولید:حمید آرامون،تدوینگر:علی اصغر صائبی ، دستیاران تهیه:مهدی سیلانه، مهدی محمدی پور، تصویربرداران: مرتضی داوودی، فرهاد لواسانی، تورج مجد، داوود بازرگانی، منشی صحنه:لورا خالدی، طراح چهره پردازی: نوید فرح مرزی، طراح دکور: مهیار صامت حقیقی، مدیر صحنه: فرهاد فاضلی، سپهر الیاسی، صدابرداران: احمد طاعی، حمیدرضا یارندپور، نورپرداز: مسعود رجبیان، دستیاران نور: فرشید فاضلی، امیر محمدی، مصطفی فرضی و...


انتهای پیام/


برچسب ها: ورزش ، رسانه ، گزارشگر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار