معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: 40 درصد مرگ و میرها در کردستان ناشی از بیماری های قلبی و عروقی است.

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج، دکتر  بیدار پور گفت: داشتن یک رژیم غذایی نامناسب و مصرف زیاد روغن و چربی، فشار خون بالا، چاقی، کم تحرکی، استرس، فشارهای روانی و مصرف دخانیات در بروز بیماری قلبی و عروقی موثر است.

وی افزود: مصرف زیاد روغن و چربی در برنامه غذایی روزانه زمینه بروز بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.به گفته وی چاقی و اضافه وزن، زمینه ابتلا به سایر بیماری های غیر واگیر مانند دیابت و انواع سرطان ها را فراهم می کند.

وی بر جایگزین کردن روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به جای روغن نباتی جامد تاکید کرد و گفت: روغن زیتون از منابع خوب روغن و حاوی اسید اولئیک فراوان است، مصرف متعادل این روغن سبب کاهش کلسترول خون می شود و برای سلامت قلب و عروق مفید است.

وی بر مصرف غذاهای کم چرب و مصرف روزانه لبنیات کم چرب تاکید کرد و گفت: میزان مصرف غذاهای آماده مانند پیتزا، سوسیس، کالباس، همبرگر و غذاهای سرخ کرده را کاهش دهید./

انتهای پیام/س

برچسب ها: بیماریها ، قلبی ، مرگ ومیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.