به عقیده ی آنها برگ سبز این گیاه بسیار خوشبو است و زمانی هم که خشک میشود با رایحهای دلپذیر همراه است. این گیاه ادویهای حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی و ویتامینهاست که در سلامت انسان نقش مهمی را بر عهده دارند.
محققان با بررسی دقیق برگ بو متوجه شدند که برگ بو با رایحه دلپذیرش از گذشتههای دور در آشپزی و پزشکی مورد استفاده قرار میگرفته، اما متاسفانه علیرغم خواص بسیار زیاد، این گیاه و ادویه کمتر در جامعه ما مورد استفاده قرار میگیرد.
پزشکان می گویند ویتامین C که در دفع رادیکالهای آزاد و "تقویت سیستم ایمنی بدن" نقش مهمی دارد از مهمترین ترکیبهای موجود در این ادویه است که از طرف دیگر ویتامین A موجود در این ادویه به "قدرت بینایی "فرد کمک میکند و در پیشگیری از ابتلا به "سرطان ریه" و دهان نقش دارد.
در ادویه ی این برگ پرخاصیت مواد پروتئینی فراوانی از قبیل مواد معدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلینیوم، روی و منیزیم وجود داشته که در سلامت فرد نقش حیاتی بر عهده دارند.
انتهای پیام/