مدیر عامل شرکت پارس جهد گفت:این شرکت به عنوان برند ایرانی عزم خود را جزم کرده در راستای تولید ابزار دقیق در ایران بتواند همه انواع تجهیزات را داخلی سازی کند.

حسین مقدسی در گفتگوی اختصای با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: شرکت پارس جهد به عنوان برند ایرانی عزم خود را جزم کرده در راستای تولید ابزار دقیق در ایران بتواند همه انواع تجهیزات را داخلی سازی کند این تجهیزات با بقیه تجهیزات تولیدی متفاوت است شبیه سلسله اعصاب بدن است.

وی تصریح کرد: به خاطر پیچیدگی ساخت و تولید و کمبود دانش فنی شرکت های کمتری به این سمت حرکت می کنند؛ چرا که شرکتهای ایرانی از منابع بین المللی تاکنون به  ساخت آن فکر نکرده اند.

وی تصریح کرد:  شرکت پارس جهد پس از 19 سال توانست به اهداف عالی خود دست یابد و این شرکت توانست موانع را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته و این دانش فنی را در کشور پایه ریزی کند. در این زمینه تیم های کارشناسی قوی را را به کار گرفت و یک سازمان بزرگ را در جهت رسیدن به اهداف عالی ایجاد نمود. 

مقدسی تاکید کرد: کاری که این شرکت انجام داد طراحی و ایجاد تکنولوژی ابزار دقیق است به طوری که خط تولید ابزار دقیق را به راه انداخت تا بتواند خط تولیدی را طراحی وبومی سازی کند. تجهیزات اندازه گیری مایعات در کشور تعریف شده و این کار هشت ماه طول کشید تا این خط راه اندازی شود. آنچه که برای تحقق بخشی به اهداف این شرکت انتظار می رود در سال چیزی حدود یک میلیارد یورو ابزار دقیق به این حجم وارد می شود.

مدیر عامل شرکت پارس جهد اظهار داشت: برنامه پنج ساله ای در این زمینه تدوین کردیم تا بتوانیم تمامی تجهیزات فشار اندازه گیری، آنالیزها و تجهزات جانبی را در ایران تولید کنیم که در این زمینه چیزی حدود 25 تا 30 میلیون در داخل تولید و مابقی قطعات وارداتی است.

وی افزود:  قبل از انقلاب حدود 60درصد از تجهیزات را از اروپا، 20درصد امریکا و 20 درصد از کشورهای آسیای جنوبی تامین می کردیم. شرکت پارس جهد یکی از شرکتهایی است که شرکتهای تحریم کننده می شناسد چون می داند که پارس جهد بر مبنای علم کار می کند و از سال 86 تحریم دانش فنی بود که با تشکیل تیمهای مهندسی داخلی خودمان توانستیم این دانش فنی را توسعه دهیم.

مقدسی ادامه داد: اکثر شرکت های اروپایی پارس جهد را می شناسند و کیفیت تولید ما معادل تولیدات خارجی است. در زمان به هم ریختن مناسبات مالی در اروپا آن شرکت دچار ضررهای مالی شد و وزارت نفت تا جاییکه توانست از این شرکت حمایت کرد.

وی گفت: این شرکت بخاطر اینکه محصولات تولیدی خود را به دیگر کشورها صادر کند کارخانه شماره 4 را در مالزی احداث کرد. ظرفیت سنجی فاز یک این کارخانه پاسخگوی بازار مالزی است و فاز دوم جوابگوی بخشی از بازار خاورمیانه، اندونزی و مالزی است.

وی تصریح کرد: برنامه داریم که با شرکت های در ایتالیا، مالزی و هنگ کنگ مذاکراتی را انجام دهیم در این زمینه بحث اولیه انجام شده خیلی به چشم انداز بازار عراق امیدوار هستیم همچنین برنامه ریزی کردیم یک بازار در دبی ایجاد کنیم. طبیعی است شرکت پارس جهد شرکتی است که توانایی نهادینه کردن دانش فنی را دارد.

 وی در خصوص نمایشگاه نفت، گفت: با توجه به اینکه این نمایشگاه بین المللی است اما کوچکترین خدمات نقیله برای تردد بازدیدکنندگان نیست .

وی تاکید کرد: باید زیرساخت های نمایشگاهی در کشور توسعه یابد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار