داشتن این رژیم غذایی می‌تواند خطر "بیماریهای قلبی عروقی" را افزایش دهد و باعث تشکیل "لخته‌های خونی" شود.

پریدخت میران متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: رژیم غذایی گیاهی یعنی پرهیز از مصرف گوشت قرمز یا ماهی و نیز محصولاتی که از حیوانات تامین می‌شوند از قبیل شیر، پنیر، تخم مرغ و ... این رژیم می‌تواند به ایمنی در برابر دیابت، چاقی مفرط و بیماریهای قلبی و عروقی کمک کند.

وی افزود: نکته مهم اینجاست که رژیم غذایی صرفا گیاهی خطر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش می‌دهد افراد گیاه‌خوار میزان homocysteine خونشان بالاست و علت بالا بودن این اسید آمینه اغلب به دلیل بیماری شریانهای کرونری است.

این متخصص تصریح کرد: علاوه بر این افرادی که رژیم غذایی گیاهی را دنبال می‌کنند با کمبودهایی به ویژه در ویتامین b12 ، امگا3 و آهن روبرو هستند که در بروز بیماریهای قلبی عروقی نقش مهمی دارند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.