بافت ناخن برخلاف تصور مردم از نوعی پروتئین، انواع اسیدهای آمینه و کمی آهن تشکیل شده است و شکنندگی ناخن یا وجود لک روی آن به دلیل کمبود کلسیم بدن نیست.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، عده ای بر این باورند شکنندگی ناخن ها از کمبود کلسیم در بدن است اما مطالعات جدید نشان می دهند بین ۱۰ تا ۳۰ درصد حجم ناخن را آب تشکیل می‌دهد و اگر این آب کمتر از این مقدار شود، شکنندگی ناخن بیشتر می‌شود.

بررسی ها نشان می دهند، بلال یکی از اصلی ترین ماده های غذایی است که موجب استحکام ناخن ها و جلوگیری از ضعیف شدن صفحه ناخن ها می شود و حتی ماساژ شیره آن با ناخن ها نیز موجب تقویت و استحکام ناخن های دست می شود.

گفتنی است، سن و سال هم ارتباط مستقیم با شکنندگی ناخن دارد. هر چه سن بالاتر و فرد مسن‌تر باشد، شکنندگی ناخن بیشتر می‌شود. در خانم‌ها چون ناخن آنها نازک‌تر است، شکنندگی ناخن‌ها بیشتر است و در دختران جوان اغلب شکنندگی کمتر است و بعد از 30 سالگی افراد باید با داروهای شیمیایی زیر نظر پزشک ناخن های خود را تقویت کنند و از آسیب های احتمالی جلوگیری کنند.

انتهای پیام/
برچسب ها: ناخن ، شکنندگی ، درمان ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.