خوردن اسفناج واقعا قوی‌کننده است. مصرف یک کاسه اسفناج به صورت روزانه سبب قوی‌شدن ماهیچه‌ها می‌شود، حتی بعد از 3 روز مصرف اسفناج این قدرت قابل اندازه‌گیری است.

دکتر محمدجواد اسلامی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، گفت: مصرف یک کاسه اسفناج به صورت روزانه سبب قوی‌شدن ماهیچه‌ها می‌شود. حتی بعد از 3 روز مصرف اسفناج این قدرت قابل اندازه‌گیری است.

وی افزود: اسفناج دارای آهن است، ولی دلیل قدرت زیادی که مصرف اسفناج به ماهیچه‌ها می‌دهد، نیترات موجود در آن است. در واقع نیترات میتوکندری‌ها را تقویت می‌کند و ساخت ماهیچه‌ها را افزایش می‌دهد.

اسلامی در خصوص کاهش فشار خون با مصرف اسفناج اذعان داشت: نیترات موجود در اسفناج سبب افزایش اکسید نیترات در بدن می‌شود که عروق خونی را باز کرده و فشار خون را کاهش می‌دهد و جریان خون را بالا می‌برد. اسفناج برای سلامتی و تقویت بافت‌های ماهیچه‌ای بدن بسیار مفید و موثر است.

این متخصص در پایان اظهار داشت: در اسفناج نوعی استروئید به نام فروکری استروئید وجود دارد که باعث افزایش تولید پروتئین در سلول‌های ماهیچه‌ای می‌شود که خود به رشد سلول‌های ماهیچه‌ای کمک می‌کند.



انتهای پیام/

برچسب ها: ماهیچه ، اسفناج ، آهن ، استروئید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار