به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،مریم مقیمی با اشاره به توصیه های طب سنتی در ایام روزه داری برای کاهش
تشنگی گفت: شروع افطار بهتر است با خرما، آب ولرم یا شیر ولرم باشد و به
عنوان غذای ابتدای افطار، مصرف انواع سوپ توصیه میشود.
وی ادامه
داد: افرادی که معده گرم و خشک دارند میتوانند از فرنیهایی که از آرد جو و
روغن بادام و شکر تهیه شده است استفاده کنند و از مصرف غذاهایی که در آنها
باقلا یا نخود با آب پخته شده باشد پرهیز کنند چون هر دو عطشآورند و به
جای آن از مخلوط سرکه و روغن زیتون به عنوان چاشنی غذا استفاده کنند.
این
متخصص طب سنتی گفت: بهترین شربتها برای رفع تشنگی در ماه رمضان ماء
الشعیر، شربت لیمو، شربت نارنج یا بالنگ، شربت سکنجبین، آب انواع میوهها
مانند انار، سیب، به و گلابی است که علاوه بر تقویت معده در رفع تشنگی در
این ماه بسیار کارآمد هستند.
مقیمی تصریح کرد: مصرف میوههایی مانند
خیار، هندوانه، خربزه، انگور، گلابی و زردآلوی تازه یا برگه زردآلو
خیسانده در آب و آلبالو در ماه رمضان برای جلوگیری از تشنگی در طول روز
مفید است. البته مصرف میوهها باید حداقل یک تا یک و نیم ساعت با زمان غذا
خوردن فاصله داشته باشد.
وی افزود: بهتر است از سبزیجاتی مانند کاهو
و برگ خرفه به صورت خام و پخته در این ماه بیشتر استفاده شود. یکی از
بهترین ترکیباتی که مصرف آن برای جلوگیری از تشنگی در وعده سحر توصیه
میشود، تخم خرفه خیسانده در دوغ است.