به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، تعادل اخلاط چهار گانه در بدن( دم،سودا،صفرا،بلغم) را به هم می ریزند اما در هوای گرم مصرف آن ها خطرناک تر است.
بررسی ها نشان می دهند، این گونه مواد غذایی باعث رسوب مواد سمی در خون می شود و زمینه بروز انواع بیماری ها را فراهم می کند.
گفتنی است، مصرف خوراکی هایی را که باعث افزایش غلظت خون می شوند مانند گوشت گاو، عدس، بادمجان، سوسیس، کالباس و غذاهای خمیری مثل ماکارانی که باعث تئلید خشکی در بدن می شوند محدود کنید.
زردچوبه از جمله ادویه های پر کاربرد ایرانی است که رطوبت بدن را کم می کند و در هوای گرم و در هوای آلوده باید کمتر استفاده شود و همچنین فلفل باعث افزایش دمای بدن و کاهش رطوبت می شود و جلوی دفع سموم ناشی از استنشاق هوای آلوده را می گیرد.
انتهای پیام/