محققان هندی موفق به تولید رقم جدیدی از انبه شده‌اند که علاوه بر آبدار بودن و عطر و طعم شیرین، بدون هسته است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگارانمحققان گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی بیهار (BAU) با پیوند ارقام انبه راتنا (Ratna)‌ و آلفونسو (Alphonso)، رقم جدیدی از این محصول را تولید کرده‌اند.

رقم جدید بدون هسته و بسیار آبدار بوده و وزن متوسط هر میوه 200 گرم است؛ میزان فیبر این رقم که سیندو (Sindu) نامگذاری شده، کمتر از سایر ارقام است.

تولید انبه بدون هسته در مرحله مطالعاتی بوده و محققان تا فصل زراعی بعد در خصوص اصلاح گیاهان برای تولید رقم جدید انبه تصمیم‌گیری خواهند کرد.

به گفته محققان، انبه بدون هسته سیندو از پتانسیل بسیار بالای صادراتی برخوردار است.

برچسب ها: محققان ، بی هسته ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.