به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،علی حسینی متخصص طب سنتی، گفت: در فصل تابستان باید بدانیم چه غذاهایی را
نباید بخوریم در این فصل افراد با مزاج گرم و خشک، بیشتر در معرض آسیب
هستند بنابراین در این فصل باید از تمام خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت
بدن را بالا می برند و باعث خشکی میشوند، پرهیز کرد.
وی ادامه
داد: مواد غذایی تند که دارای فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس های تند،
خردل و سبزیجات تند هستند مانند سیر، پیاز، ترخون، نعناع، تره، شاهی و شوید
کمتر مصرف شود.
این متخصص طب سنتی گفت: از مصرف غذاهایی مانند
فسنجان، گردو و کنجددار به دلیل گرم بودن باید در این فصل پرهیز کرد و
بهترین غذا در این فصل مصرف غذاهای زود هضم مانند ماهی تازه، گوشت مرغ
همراه با آب انار ترش، آب غوره، آب لیمو و سماق، ماست و اسفناج، ماست و
خرفه، آبدوغ خیار همراه با مقداری نان گندم، خورشت کدو، خورشت آلو اسفناج،
سوپ جو و آش جو است.
حسینی ادامه داد: در فصل تابستان باید در مصرف نمک و غذاهای شور، تنقلاتی مانند چیپس و آجیل شور احتیاط کرد.
وی
تصریح کرد: مصرف میوه های تازه که رطوبت زیادی دارند مانند آلو، آلوچه،
آلبالو، گیلاس، توت، سیب، انگور، به، انار، خیار و هندوانه توصیه می شود.از
طرفی نباید در مصرف شیرینی ها، شکلات ها و حتی شیرینی های طبیعی مانند
عسل، کشمش، مویز و میوه های شیرین مانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه و
آناناس در این فصل زیاده روی شود.
حسینی گفت: نوشیدن شربتهایی مثل
انار، سکنجبین، نارنج، به، لیمو و عناب مفید است و مصرف سبزیهایی مانند
کاهو، خرفه، اسفناج، کدو و گشنیز توصیه می شود.