به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،محمدحسین صباغزادگان، درباره بهرهگیری استان از انرژی خورشیدی در تولید برق، اظهار کرد: تاکنون چند واحد تولید انرژی خورشیدی در استان راهاندازی شده است که از آن جمله میتوان به سلولهای فوقوسل خورشیدی برق منطقهای به ظرفیت 161 کیلووات و نیز سلولهای فتوسل خورشیدی شرکت توزیع برق استان به ظرفیت 137کیلووات اشاره کرد.
وی افزود: صنعت برق استان این ادعا را دارد که یکی از پایدارترین شبکههای برق کشور را در اختیار دارد و با وجود مصرف زیاد انرژی در تابستان گرم سالجاری که همزمان با ماه مبارک رمضان نیز بود، توانست برق مورد نیاز مردم استان را بدون کوچکترین مشکلی تامین کند.پیک مصرف استان در سال گذشته 1074 مگاوات بوده که این رقم در تابستان سال جاری با حدود 9.8 درصد افزایش به 1180 مگاوات رسید.
صباغزادگان از در حال ساخت بودن 2 نیروگاه سیکل ترکیبی توسط بخش خصوصی به ظرفیت جمعاً 1000 مگاوات خبر داد و خاطرنشان کرد: قدرت نصب شده نیروگاهی در استان یزد تا ابتدای سال جاری 1620 مگاوات بوده است. با راهاندازی یک باب نیروگاه بخش خصوصی در اردکان به قدرت 160 مگاوات در تیرماه امسال، قدرت نیروگاهی استان به 1780 مگاوات در سال جاری افزایش یافت.
وی با اشاره به فعالیت کنونی چهار نیروگاه بزرگ در استان، این نیروگاهها را شامل نیروگاه سیکل ترکیبی یزد به ظرفیت 1000 مگاوات و نیروگاه سیکل ترکیبی شیرکوه(BOO) با ظرفیت 500 مگاوات، نیروگاه زنبق با ظرفیت 100 مگاوات و نیروگاه سرو اردکان (BOO) به ظرفیت 160مگاوات برشمرد و گفت: به جز نیروگاه سیکل ترکیبی یزد، مابقی این نیروگاهها متعلق به بخش خصوصی است.
این مسئول از در حال ساخت بودن دو باب نیروگاه جدید در استان خبر داد و گفت: دو نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت هر کدام 500 مگاوات در شهرستانهای اردکان و صدوق در حال ساخت است که با تکمیل این دو نیروگاه، ظرفیت نیروگاهی استان به 2780 مگاوات افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل برق منطقهای یزد از افتتاح دو طرح برق منطقهای در هفته دولت خبر داد و تصریح کرد: این طرحها شامل پست 400 کیلووات سرو اردکان به همت بخش خصوصی و ایجاد خط 400 کیلووات تغذیهکنندهی پست سرو اردکان توسط برق منطقهای به طول حدود 16 کیلومتر بوده است.
انتهای پیام/م