دانشمندان دریافتند که اسید کلروژنیک که نوعی ترکیب شیمیایی است و معمولاً در قهوه یافت می‌شود به جلوگیری از برخی اثرات مخرب چاقی منجر می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ محققان دانشگاه گرجستان دریافتند که مواد شیمیایی که داخل قهوه یافت می‌شوند خطر ابتلا به بیماری‌های نظیر دیابت نوع 2 و بیماری‌های قلبی و عروقی را کم می‌کند.

در این پژوهش که توسط یانگجی دانشیار پژوهشی فوق دکتری در دانشگاه UGA انجام شده، اعلام شده که این مواد شیمیایی علاوه بر قهوه در برخی میوه‌ها و سبزیجات نیز مانند سیب، گلابی، گوجه فرنگی و ذغال اخته یافت می‌شود.

2 مورد از بدترین اثرات چاقی، مقاومت بدن در برابر انسولین و تجمع چربی در بافت کبد است که اگر بدون درمان رها شود، این اختلالات به دیابت و عملکرد ضعیف کبد منجر می‌شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.