حمیدرضا خیاطی، متخصص پوست و مو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: برخی از افراد در سنین نوجوانی و جوانی بدترین و نامناسبترین رفتارها و کمترین نگهداری را در رابطه با موهایشان دارند و زمانی به فکر میافتند که تقریبا کار از کار گذشته است.
وی با اشاره به نقش عوامل تغذیهای در بروز مشکلات مربوط به موها، تصریح کرد: تغذیه غیر اصولی و مصرف موادی که هیچ بار تغذیهای برای بدن نداشته و تنها شکم پر میکنند، از عوامل اصلی سفیدی و ریزش موها محسوب میشوند.
خیاطی گفت: موادی همچون چیپس، پفک، تخمه و برخی دیگر از مواد به اصطلاح غذایی که جزء تنقلات محسوب میشوند، با تاثیر منفی بر روی موها، میتوانند موجب سفید شدن و یا تسریع روند ریزش موها شوند.
وی یادآور شد: در مقابل برخی مواد غذایی برای حفاظت موها بسیار مفید و موثر هستند.
خیاطی خاطرنشان کرد: مصرف میوها و سبزیها به ویژه سبزیجاتی نظیر کرفس، جعفری، کاهو و اسفناج و همچنین سبوس برنج، از مواد غذایی بسیار مفید برای موها و کاهش احتمال سفیدی و ریزش موها هستند.
انتهای پیام/