محققان موفق به ساخت نانوابزاری شدند که هم قادر به تشخیص سرطان بوده و هم اثربخشی روش درمانی را روی بیمار نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛‌ یک تیم تحقیقات بین المللی با استفاده از خودآرایی دی‌ان‌ای و ترکیبات زیستی نظیر پروتئین و پپتید موفق به ساخت نانوابزاری شدند که هم قادر به تشخیص سرطان بوده و هم اثربخشی روش درمانی را روی بیمار نشان می‌دهد.

یک تیم تحقیقات بین المللی از کشورهای انگلستان، ایتالیا، آرژانتین و آمریکا موفق به ساخت نانوابزاری شدند که می‌تواند در تشخیص سرطان بسیار مفید باشد، در این نانوابزار از رشته‌های خودآرای دی‌ان‌ای و نانوساختارهای پروتئینی استفاده شده است.

این ابزار اطلاعات مفیدی درباره پاسخ بافت‌ها به روش‌های درمانی مختلف را ارائه می‌کنند. در این نانوابزار عواملی قرار داده شده که شرایط بیماری را به پزشک گزارش می‌کند. در این پروژه چهار ساله، محققانی از دانشگاه رم، دانشگاه لینکولن، بیمارستان اودین(ایتالیا)، دانشگاه تمپل و دانشگاه بوینس آیرس شرکت داشتند که با حمایت مالی 441000 یورویی اقدام به ساخت این نانوابزار کردند. 
 
فراری از محققان این پروژه می‌گوید: زمانی که بیماری سرطان تشخیص داده شود، گام بعدی استفاده از روش‌های درمانی مختلف است. اما اثربخشی و پاسخ بدن به هر یک از این روش‌ها متفاوت بوده و برای محققان بسیار مهم است. این نانوابزار جدید هم می‌تواند در تشخیص بیماری و هم در ثبت و ضبظ اثربخشی روش درمانی مفید باشد. 

این گروه تحقیقاتی با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی با قدرت تفکیک بالا موفق به تصویربرداری از این نانوابزار شدند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.