به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، افزایش چربی های خون به ویژه کلسترول بد یا LDL یکی از عوامل اصلی ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی است و باعث افزایش خطر ابتلا به سکته قلبی می شود.
گروهی از محققان آمریکایی با بررسی موش های آزمایشگاهی، تاثیر مکمل ویتامین C را در کاهش چربی خون ارزیابی کردند. نتایج نشان داد میزان چربی خون موش هایی که از مکمل های ویتامین C استفاده کرده اند، کمتر از دیگران است.
بر اساس این بررسی، استفاده از مکمل های ویتامین C، علاوه بر کاهش میزان تری گلیسرید و کسترول بد خون، باعث افزایش چربی مفید خون یا HDL نیز می شود.
افزایش LDL خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد، اما HDL، نوعی چربی خون است که از رسوب چربی دردیواره رگ های خونی و در نتیجه ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. نسبت میان این چربی ها یکی از عوامل تعیین خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است.
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ