سرطان سینه از جمله بیماری‌های شایع در بین خانم‌ها به خصوص در سنین جوانی محسوب می شود .

دکتر میترا ذراتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: ژنتیک، شیوه زندگی و نوع تغذیه فرد از جمله موارد اثر گذاری در این بیماری به شمار می رود. مصرف مواد چربی نظیر روغن‌های جامد کره ، خامه و چربی‌های موجود در فست فود، سرخ کردنی‌ها دل، جگر، قلوه به شدت میزان این بیماری را حتی در افرادی که چاق نیستند نیز افزایش می دهد.

همچنین مصرف قهوه، نسکافه و شکلات به دلیل بالا بودن میزان کافئین خطر ساز است.
وی در ادامه اظهار داشت: این بیماری در زنانی که مصرف میوه وسبزی در آنان کمتر بوده بسیار چشمگیر است. 
 
لذا توصیه می شود برای پیشگیری از این بیماری، در طی روز حداقل 3 عدد میوه و سه وعده سبزیجات در قالب سبزی خوردن سالاد، هویج و کلم مصرف شود. به خصوص میوه‌هایی با رنگ‌های نارنجی و قرمز از قبیل خرمالو، انگور، انار بسیار مؤثر است.

وی با اشاره به اینکه افراد چاق بیشتر در معرض سرطانهای زنان هستند افزود: شاخص توده بدنی در آنها به شدت بالا است لذا توصیه می شود در اولین گام میزان وزن را کاهش داده و ورزش‌های هوازی وپیاده روی را در برنامه زندگی خود بگنجانند.

دکتر ذراتی، در پایان خاطر نشان کرد: مصرف مداوم گوشت قرمز به شدت افراد را در معرض این بیماری قرار می دهد.

لذا بهتر است به جای گوشت از پروتئین‌های گیاهی چون عدس، لوبیا استفاده کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.