به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، یک مطالعه جدید که در مجله بین المللی سرطان منتشر شده است نشان می دهد سطوح بالاتری از سلنیوم با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ همراه است.
ریز مغذی ها ضروری برای سلامت انسان، غذاهایی مانند آجیل برزیل، گوشت قرمز هستند که می توانند احتمال بروز سرطان روده را کاهش دهند.
به گفته انسیتو ملی سلامت، سلنیوم نقش زیادی در تولید مثل، متابولیسم هورمون تیروئید و سنتز DNA دارد و دارای مزایای محافظ در برابر آسیب اکسیداتیو و عفونت می باشد و مصرف کم سلنیوم با افزایش خطر ابتلا به عملکرد سیستم ایمنی ضعیف، زوال شناختی و مرگ همراه است.
یک مطالعه 2012 در مجله لانست نشان داد که سلنیوم و مکمل های غذایی حاوی این عنصر می توانند خطر احتما بروز سرطان را در بدن به شدت کاهش دهند پس نباید از مصرف آن ها غافل شد.
انتهای پیام/
more...